Programová nabídka Telly

Omlouváme se, ale program již není aktuální.

Daddy Cool

Daddy Cool 57 %

Orig. název: Daddy Cool

Žánr: Komedie
Rok: 2017
Země původu: Francie
Délka: 97 min

Adriena jeho přítelkyně vykopne, protože se vůbec nechová jako zralý muž, ale mnohem spíš jakoby mu bylo čtrnáct. Bez zodpovědnosti, bez ambicí, bez pořádné práce, zato vždycky na pohodu a tabáček. Když se poznali, zábava byla to hlavní. Časem ale všichni okolo dospěli… až na něj. Adrien zatvrzele zůstal flákačem a teď se nestačí divit, jak na něj jeho přítelkyně Maude srší hromy a blesky. Už by chtěla rodinu, ale nejde mít děti s dítětem. Adrien ale zachová chladnou hlavu a vymyslí senzační plán, jak ukázat, že je dospělý a zodpovědný stejně jako ostatní dospělí a zodpovědní. Je to plán toho nejtěžšího kalibru s nejrychlejší účinností. Založí si v jejich společném bytě soukromé jesle. Zájemců je hodně a z Adriena je během chvíle táta na plný úvazek. Jenže… děti se pohybují, dokonce každé jiným směrem, jakmile to jde, tak se o něco praští, umí být hlučné, oproti předpokladům celý den nespí, chtějí jíst, chtějí i pít, potřebují přebalit, a opět se pohybují a opět každé jiným směrem. Adrien zůstává v klidu, cigárko za žádných okolností neodkládá a na každý problém najde nějaké originální řešení. Do rodičovských učebnic se pravděpodobně nedostane, ale šance na udržení dětí naživu tu nějaká je. A s ní i šance na návrat k přítelkyni.

Vyzkoušejte Telly na 14 dní zdarma



Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí s tím související ochrana soukromí a smluvní podmínky společnosti Google.

Vyplňte správně všechna pole webového formuláře a zadejte svou platební kartu. Proveďte autorizační platbu 1 Kč, díky které si ověříme platnost vaší karty.

Na email obdržíte jednoduchý návod k přihlášení do Telly. SMS zprávou vám pošleme přihlašovací heslo.

Na telefon vám pošleme přihlašovací údaje. Můžete ihned začít sledovat na 14 dní zdarma. Bezplatné období můžete kdykoliv ukončit. Po uplynutí zkušební doby přejdete na placenou verzi, dle balíčku, který jste si vybrali.

Poznejte všechny vychytávky internetové televize. Pozastavte si obraz, přetočte, vybírejte pořady z archivu dle hodnocení a nahrávejte.

Součástí bezplatného 14 denního období nejsou kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4 ani možnost nahrávat pořady. Tyto kanály a možnost nahrávání se vám zaktivují v případě, že se rozhodnete dále pokračovat v placené verzi.