Sport

Špičkové sportovní soutěže.

22 TV kanálů 17 TV kanálů v HD

Napětí roste, kotel burácí a fanoušci šílí. Fanděte s Telly a postup je náš.

Nalaďte se na ty nejlepší sportovní zážitky. Sledujte ostré bitvy UFC, OKTAGON, fotbalová dramata v Champions League, Evropské lize, německé Bundeslize, španělské LaLize, italské Serie A nebo francouzské Ligue 1.

Vychutnejte si také přímé přenosy závodů Formule 1 a amerického fotbalu NFL včetně slavného Super Bowlu. Pro fanoušky hokeje a basketbalu vysíláme utkání NHL, hokejové Ligy mistrů, NBA a Euroligu.

Tenisoví a golfoví nadšenci mohou sledovat turnaje ATP a PGA Tour a auto-moto nadšenci se neodtrhnou od závodů MotoGP, NASCAR nebo plochodrážní série Speedway GP, Nadšence bojového umění pak potěší wrestlingové zápasy nejprestižnější organizace WWE nebo MMA v Bellatoru.

Objednejte online nebo nám zanechte kontakt a my se vám do pár minut ozveme.

300 Kč měsíčně

Chci objednat Objednat online

Přehled programů v balíčku

Sport

Všeobecné

Zprávy

Hudba a lifestyle

Zákazníkům nabízíme a poskytujeme pouze Programové balíčky s daným obsahovým zaměřením. Televizní programy zahrnuté v Programových balíčcích se mohou měnit.

Program Premier Sport 4 je v době vysílání živého přenosu turnaje OKTAGON (turnajové období) nedostupný. Pro sledování živého přenosu je nutné zakoupit doplňkový balíček Oktagon.

Podívejte se také na balíčky Malý, Střední a Velký.

Rozšiřte si obzory

Vylepšete si svůj Sportovní balíček o filmové kanály HBO.

HBO 1-3 HD
+ HBO Max

250 Kč měsíčně

Rozšiřte si svůj balíček o kanály pro filmové nadšence. Doplňkový balíček HBO nabízí všechny programy HBO v ostré kvalitě HD.

Objednat
Detail balíčku
HBO 1-3 HD + HBO Max

Předplacené karty Telly

Darujte předplacenou kartu Telly.

Vybírat můžete z balíčků na 90, 180 a 365 dní.

Telly doporučuje