Vaření

Čokokouzelníci 57 %

Představte si svět, kde vše, co vidíte, je z čokolády. V britském Brightonu se nachází obchod s čokoládou, kde se tyto sny mění ve skutečnost. Tým čokolatiérů pracuje dnem i nocí, aby vyrobil ty nejextravagantnější a nejluxusnější dorty.

Karolína, domácí kuchařka 43 %

Objevte spoustu zapomenutých nápadů, surovin a praktických rad. Otevřete pokladnici plnou receptů a vařte s chutí a láskou.

Od farmára na tanier s Gabom Kocákom 58 %

Slovenská kuchyně je založena v duchu starých tradic na masivních a markantních chutích. Přesto však existuje řada krásně použitelných elegantních řešení a kreativních nápadů, pokud vezme dirigentskou vařečku do ruky takový mistr kuchař, jakým je Gabriel Kocák, kterého z pořadů TV Paprika mnozí znají a který se nebojí obrátit svět vzhůru nohama, když si princip používání tradičních surovin, typický pro slovenskou gastronomii, upraví podle vlastních potřeb.

Mistrovské pečení – Austrálie 58 %

Na základě zaslouženě populárního anglického seriálu byla natočena australská verze, ve které se dvanáct zanícených cukrářů snaží plnit nelehké úkoly. Před očima se jim totiž rýsuje vize, že by mohli soutěž vyhrát a získat titul Nejlepší australský cukrář amatér. Zápolení trvá deset týdnů a soutěžící, jejichž každý pohyb bedlivě pozoruje porota, čeká celkem třicet výzev. Trouby jsou neustále zahřáté a soupeření je čím dál tím vyhrocenější, ale soutěžící si odhodlaně uvazují zástěry a staví se na svá místa v dobře známém stanu, ve kterém Mistrovské pečení tradičně probíhá, postaveného tentokrát v australské krajině. Pestrý a odhodlaný tým amatérských cukrářů bude muset vzít do hrsti všechen svůj um, všechnu svoji kreativitu, aby se soutěžními dny probojovali až na konec pořadu, kde…

Babicovy dobroty 12 %

Šéfkuchař Jiří Babica vaří s českými a moravskými kuchařkami dobroty, které znáte a přidává nápady, jaké vás ještě nenapadly

MasterChef Česko 50 %

MasterChef Česko je neobyčejná kulinářská reality show o amatérských kuchařích, kteří na televizní obrazovce předvádí svůj um a vzájemně bojují o titul MasterChef a výhru půl milionu korun. Letošní ročník přináší nové složení poroty. O vítězi budou rozhodovat jedni z nejlepších kuchařů současné české gastronomie: michelinský kuchař Radek Kašpárek, trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař Jan Punčochář a mladý kuchařský talent Přemek Forejt. MasterChef Česko přinese mimo jiné emoce, přehlídku nevídaných výtvorů z rukou kuchařů amatérů i pohnuté lidské osudy a trnitou cestu k vítězství, na jejímž konci zůstane jen jeden, a to MasterChef Česko.

Tescoma s chutí 8 %

Každý den nové tipy na zajímavé recepty přinese TV Nova v novém pořadu Tescoma s chutí, který se začal natáčet 1. května. Vaření se chopí zkušení kuchaři a kuchařky, pořadem Tescoma s chutí provází herečka s kulinářskou vášní Markéta Hrubešová. Poprvé se nový pořad Tescoma s chutí objeví na obrazovkách na konci letošního května. Tescoma s chutí, to je spoustu praktických rad od uznávaných gastronomických poradců, nové recepty na chutné, zdravé a rychlé pokrmy, také tipy, jak se snadno a rychle vypořádat s různými druhy surovin, přinese divákům nový pořad o vaření Tescoma s chutí. Zaměřovat se bude i na stolování, exkluzivní pokrmy či správné vybavení kuchyně.

Souboj na talíři 57 %

Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící.

Prostřeno! 49 %

V této kuchařské soutěži se každý týden mezi sebou utkává 5 soutěžících. Každý den jeden ze soutěžících vaří u sebe doma večeři pro ostatní a na konci večera hosté vždy hodnotí snahu a výkon hostitele (v rozmezí od 1 do 10 bodů). Ten, kdo získá nejvíce bodů, vyhraje na konci týdne 50 000 Kč a stane se „hostitelem týdne“. Pořadem provázejí manželé Václav Vydra a Jana Boušková.

Šéfem za pár minut 63 %

„Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality. Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti. Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu…

Sledujte Telly na 7 dní zdarma

Vyzkoušejte Telly na 7 dní zdarma. Stačí pár kliků.

Vyzkoušejte Telly zdarma

Sledujte Telly na 7 dní zdarma