Sport

Špičkové sportovní soutěže.

24 TV kanálů, 24 v HD

Napětí roste, kotel burácí a fanoušci šílí. Fanděte s Telly a postup je náš.

Nalaďte se na ty nejlepší sportovní zážitky. Sledujte ostré bitvy UFC, fotbalová dramata v Champions League, Evropské lize, německé Bundeslize, španělské LaLize, italské Serie A nebo francouzské Ligue 1.

Vychutnejte si také přímé přenosy závodů Formule 1 a amerického fotbalu NFL včetně slavného Super Bowlu. Pro fanoušky hokeje a basketbalu vysíláme utkání NHL, hokejové Ligy mistrů, NBA a Euroligu.

Tenisoví a golfoví nadšenci mohou sledovat turnaje ATP a PGA Tour a auto-moto nadšenci se neodtrhnou od závodů MotoGP, NASCAR nebo plochodrážní série Speedway GP, Nadšence bojového umění pak potěší wrestlingové zápasy nejprestižnější organizace WWE nebo MMA v Bellatoru.

Objednejte online nebo nám zanechte kontakt a my se vám do pár minut ozveme.

300 Kč měsíčně

Chci objednat Objednat online

Přehled programů v balíčku

Zákazníkům nabízíme a poskytujeme pouze Programové balíčky s daným obsahovým zaměřením. Televizní programy zahrnuté v Programových balíčcích se mohou měnit.

Program Premier Sport 4 je v době vysílání živého přenosu turnaje OKTAGON (turnajové období) nedostupný. Pro sledování živého přenosu je nutné zakoupit doplňkový balíček Oktagon.

Podívejte se také na balíčky Malý, Střední a Velký.

Rozšiřte si obzory

Vylepšete si svůj Sportovní balíček o filmové kanály HBO.

Red

250 Kč měsíčně

Lechtivá podívaná pro dospělé. Užijte si o kapku více vzrušení v HD kvalitě.

Objednat
Detail balíčku
Erotický TV balíček Red

HBO 1-3 HD
+ HBO Max

250 Kč měsíčně

Rozšiřte si svůj balíček o kanály pro filmové nadšence. Doplňkový balíček HBO nabízí všechny programy HBO v ostré kvalitě HD.

Objednat
Detail balíčku
HBO 1-3 HD + HBO Max

Předplacené karty Telly

Darujte předplacenou kartu Telly.

Vybírat můžete z balíčků na 90, 180 a 365 dní.

Telly doporučuje

Často kladené dotazy

Jak si mohu balíček Sport Online objednat?

Objednat Sport Online si můžete jednoduše sami během pár minut přes zákaznický portál https://moje.telly.cz/registrace. Vyplníte požadované informace a kliknete na tlačítko „Registrovat“. Následně vám na e-mail zvolený v registraci zašleme autorizační e-mail, který je nutné potvrdit kliknutím na tlačítko „Ověřit e-mailovou adresu“. Po ověření e-mailové adresy je možné se přihlásit a po přihlášení zvolit požadovaný balíček kliknutím na tlačítko „Objednat“. Následně vás registrační formulář provede celou objednávkou. Ná závěr zadáte údaje z platební karty, balíček zaplatíte a můžete sledovat.

 

Mám televizní balíček Malý, Střední nebo Velky mohu si přikoupit balíček Sport Online?

Pokud máte zakoupený již některý z televizních balíčků Malý, Velký či Střední není technicky prozatím možné Sport online balíčky tzv. přikupovat v zóně telly. Pokud si jej chcete koupit, nejjednodušší cesta je si balíček objednat přes naše zákaznické centrum. Pokud to nelze z důvodu provozních hodin či z jiného důvodu musíte se nejprve odhlásit z vašeho účtu na mojetelly a následně se přes zákaznický portál registrovat jako nový účet na https://moje.telly.cz/registrace a pokračovat v procesu nákupu tak jak je to uveden v bodě č. 1 toho dokumentu.

 

Jak mohu zrušit opakovanou platbu?

Pro zrušení opakované platby je nutné se přihlásit do https://moje.telly.cz/prihlaseni, přejdete v horní listě na záložku nastavení a následně kliknete na „Zrušit předplatné“.

Na jakých zařízení mohu Sport Online sledovat?

Nové balíčky Sport online můžete sledovat v širokém portfoliu aplikací, které nabízíme. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, Xboxu, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze na 2 zařízeních.

Kde získám párovací kód pro sledování?

Pro vygenerování párovacího kódu je nutné se přihlásit do https://moje.telly.cz/, kde e-mailová adresa je přihlašovací jméno a heslo jste zi zvolili vlastní při registraci. Po přihlášení kliknete na „Generovat párovací kód“, který následně opíšete do vaší Smart TV.

Nemohu se přihlásit do aplikace Telly v mobilu/tabletu, jak mám postupovat?

Zde je seznam hlášek, které naše aplikace pro Mobilní zařízení píše:

„Subscriber with given credentials not found“– byly zadány špatné přihlašovací údaje, ověřte, že zadáváte správné přihlašovací jméno a heslo včetně velkých/malých písmen. Často se také stává, že autokorekce v mobilu zadá první písmeno v e-mailu velké a z toho důvodu se nejde přihlásit, protože formát přihlašovacího jména není totožný s přihlašovacímu údaji u nás v systému.

„Subscriber´s maximum number of devices (2) was exceeded“ – vyčerpali jste povolený počet zařízení. Pokud chcete přidat další, musíte se přihlásit do zákaznického portálu https://moje.telly.cz/ a kliknutím na ikonku koše uvolnit přistup pro sledování.

„Subscriber has no services“– pokud se vám zobrazí tato hláška, je nutné přejít ve vašem Mobilním zařízení do sekce Nastavení >Aplikace > Telly > Úložiště > Vymazat mezipaměť.

Mohu Telly sledovat v zahraničí?

Všichni zákazníci Telly, kteří jsou uživateli televize přes internet, mohou od neděle 1. dubna 2018 sledovat vysílání Telly nejen na území České republiky, ale zároveň ve všech státech Evropské unie.